Ona



Oscarový režisér Spike Jonze prichádza s nevšedným príbehom lásky, v ktorom sa zamýšľa nad podstatou ľudskej intimity a s ňou spojenými nástrahami modernej doby.


Orig. názov:Her
Žáner:komédia, dráma, romantický

Krajina:USA
Web stránka:http://www.herthemovie.com
Réžia:Spike Jonze
Scenár:Spike Jonze
Kamera:Hoyte Van Hoytema
Hudba:Owen Pallett
Hrajú:Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde, Sam Jaeger, Katherine Boecher, Chris Pratt, Portia Doubleday, Luka Jones, Pamela Roylance, Matt Letscher, Bill Hader, Kristen Wiig, Soko, Brian Cox, Spike Jonze
OBSAH:
Oscarový režisér Spike Jonze prichádza s nevšedným príbehom lásky, v ktorom sa zamýšľa nad podstatou ľudskej intimity a s ňou spojenými nástrahami modernej doby. Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti a ústrednou postavou je nesmelý Theodore Twombly. 
Na živobytie si zarába písaním dojemných osobných listov na objednávku. Rozpad dlhoročného vzťahu mu zlomí srdce a preto hľadá rozptýlenie v supermodernom počítačovom programe, navrhnutom pre individuálne potreby užívateľa. 
Do Theodorovho života tak vstupuje “Samantha? - príjemný ženský hlas, ktorý je pohotový, vnímavý a prekvapivo vtipný. Ich vzájomné nároky sa postupne zvyšujú a priateľstvo sa nečakane mení na lásku.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.