Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky












Orig. názov:Night at the Museum: Secret of the Tomb
Žáner:akčná komédia, fantasy, dobrodružný

Krajina:USA
Réžia:Shawn Levy
Scenár:Robert Ben Garant, David Guion, Michael Handelman, Thomas Lennon
Kamera:Guillermo Navarro
Hudba:Alan Silvestri
Hrajú:Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Rebel Wilson, Owen Wilson, Rami Malek, Mizuo Peck, Ben Kingsley, Ricky Gervais
OBSAH, DOWNLOAD A SK CZ TITULKY FILMU Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky:
Pripravte sa. Najdivokejšia a najdobrodružnejšia Noc v múzeu všetkých čias. Jej hlavným hrdinom je opäť najznámejší nočný strážnik na svete Larry (Ben Stiller), ktorý pracuje v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku. A práve tu každú noc ožívajú múzejné exponáty. Za týmto neuveriteľným kúzlom stojí mystická zlatá doska pochádzajúca zo starovekého Egypta, ktorá je tým pádom najvzácnejším exponátom múzea. O tomto jej kúzle nevie nikto iba Larry.
Larry sa vďaka tomu pri svojich nočných službách rozhodne nenudí a navyše má medzi múzejnými kúskami veľa priateľov, alebo aspoň známych. Patrí medzi nich faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), najmocnejší vládca Hunov Attila (Patrick Gallagher), rímsky centurion Octavius (Steve Coogan), partia neandertálcov, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnoho ďalších. Občas si po poškrabanie príde aj kostra Tyranosaura.
Živých aj neživých hrdinov ale čaká nemilé prekvapenie. Zlatá doska začína napriek svôjmu materiálu korodovať a kúzlo sa pomaly, ale neúprosne vytráca. Pre exponáty, ktoré každý večer ožívajú a ich ochrancu Larryho tým začínajú nielen krušné chvíle, ale aj ich najväčšie dobrodružstvo, ktoré ich privedie až za Atlantik. Riešenie ich problému sa totiž nachádza v oddelení egyptských zbierok Britského múzea v Londýne. 
V tejto slávnej a významnej inštitúcii našu podivuhodnú partiu rozšíria nielen tunajší hrdinova, ktorí ožívajú, na čele s rytierom Lancelotom (Dan Stevens), ale aj miestna nočná strážnička Tilly (Rebel Wilson). V metropole Británie na nich nečakajú len nové priateľstvá. Aby zachránili kúzlo a tým aj seba, musia čeliť mnohým nebezpečenstvám a poraziť silného protivníka.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.