Charlie Mortdecai

Veľká fúzatá lúpež.








Orig. názov:Mortdecai
Žáner:akčná komédia

Krajina:USA
Web stránka:http://mortdecaithemovie.com/
 
Réžia:David Koepp
Scenár:Eric Aronson
Kamera:Florian Hoffmeister
Hudba:Geoff Zanelli, Mark Ronson
Hrajú:Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Michael Byrne, Jamie Bernadette, Michael Culkin

OBSAH, TITULKY A STIAHNUTIE FILMU Charlie Mortdecai

Mortdecai, Charlie Mortdecai. Má rád peniaze, neslušné vtipy, alkohol a svoje sofistikované fúzy, zamestnaný je ako aristokrat. V akčnej komédii Mortdecai (áno, film dostal meno práve po ňom) sa vrhne do veľkolepého pátrania po ukradnutom obraze, precestuje polovicu zemegule a bude čeliť mnohým protivníkom. 
Neodolateľne zhýralého Mortdecaia si s radosťou jemu vlastnou zahral Johnny Depp, sekundovať mu budú Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn či Jeff Goldblum.
V žonglovaní nikdy nevynikal a pravdu povediac ho ani nikdy neskúšal, teraz však bude musieť vybalansovať partičku solídne nazlostených Rusov, britskú MI5, medzinárodných teroristov a tiež svoju manželku s nekresťansky dlhými nohami. 
Charlie Mortdecai, svetom ostrieľaný obchodník s umením a na čiastočný úväzok aj podvodník, sa zapája do naháňačky za ukradnutým obrazom. Pre svoju vlasť, pre kráľovnú … a pre peniaze. Obraz by totiž mal viesť k utajenému sejfu až na prasknutie naplnenému nacistickým zlatom. Vyzbrojený verným komorníkom a výstavnými fúzikmi drží v ruke hlavný triumf. Seba. 
„Počas štúdií na pomerne slušnej druhoradej internátnej škole som prišiel na to, že v bitke môže vyhrať vlastne každý, pokiaľ je pripravený vraziť súperovi prst do oka,“ hovorí na margo svojho štýlu sám Mortdecai.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.