Cililing a Zver-Nezver

Pradávny tvor sa objavuje v Údolí škriatkov a tisíc rokov bezpečia sa končí... Nové dobrodružstvá víly Cililing a jej priateľov.









Orig. názov:Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast
Žáner:animovaný, dobrodružný, rodinný

Krajina:USA
Web stránka:http://fairies.disney.com/tinker-bell-and-the-legend-of-the-neverbeast
Réžia:Steve Loter
Hudba:Joel McNeely
Hrajú:Bianka Bucková (Cililing), Andrea Somorovská (Faunia), Lenka Rakárová (Vidia), Barbora Chlebcová (Nyx), Júlia Horváthová Ružička (Iridessa), Zuzana Kapráliková Jurigová (Rosetta), Jakub Ružička (Scribble), Zuzana Kyzeková (Strieborná víla)...

OBSAH, TITULKY A STIAHNUTIE FILMU Cililing a Zver-Nezver

V najnovšom magickom dobrodružstve stretáva Cililing s priateľmi zubatú beštiu s čudnými zelenými očami! Raz v noci v Údolí škriatkov oblohu rozžiaria tajomné svetelné lúče padajúcej kométy. Na druhý deň ráno, v hlbokom temnom podzemí, kde kométa pristála, sa z dlhého spánku prebúdza záhadný tvor. 
Staroveká legenda ožíva! Víla Faunia na tvora náhodou narazí a ako zodpovedá jej povahe, aj sa s ním veľmi rýchlo skamaráti. Cililing a ostatné víly však z trochu strašidelného stvorenia nie sú vôbec nadšené. Staré záznamy totiž vravia, že keď sa Zver-Nezver raz za tisíc rokov objaví, Údolie škriatkov čaká skaza.   Prieskumná hliadka Údolia sa rozhodne zasiahnuť skôr, než dôjde ku katastrofe. 
Ale Faunia je presvedčená o tom, že by nemali súdiť „knihu podľa obalu“ a snaží sa svojho nového piateľa stoj čo stoj zachrániť…



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.