Gangster Ka



Varovanie ministerstva: Peniaze sú silne návykové.


Orig. názov:Gangster Ka
Žáner:kriminálny thriller

Krajina:Česko
Web stránka:http://www.gangsterka.com/
 
Réžia:Jan Pachl
Scenár:Jaroslav Kmenta
Kamera:Marek Janda
Hudba:Tadeáš Verčák
Hrajú:Hynek Čermák, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Alexej Pyško, Marian Roden
OBSAH:
Radim Kraviec alias Káčko sa vyznačuje vysokou inteligenciou a talentom pre dokonalý podvod. Kde iní siahajú po zbrani, on využíva lsti, armády právnikov a monštruózny kapitál. Bez mrknutia oka okráda štát o miliardy korún. Je si ale dobre vedomý hranice, ktorú nesmie prekročiť. 
Tou hranicou je fyzická eliminácia kohokoľvek zo svojho okolia. Vďaka kontaktom na politickej scéne pripravuje triumfálny kus - ovládnutie ČEPRA, spoločnosti, ktorá kontroluje všetky zásoby pohonných hmôt v republike. Ak sa to podarí, bude to „obchod" storočia. 
Káčka nečakane zradí jeho pravá ruka, Albánec Dardan Cirkel, ktorý spolupracuje s hospodárskou kriminálkou. Nemožné sa stáva skutočnosťou. Nepolapiteľný tunelár Káčko končí vo väzbe, štátu sú zachránené miliardy korún. Zatiaľ... Kraviec sa vďaka šikovným právnickým kľučkám dostáva veľmi rýchlo na slobodu. Jeho opatrnosť a chladne kalkulujúca myseľ nenávratne mizne. 
Rozbieha neľútostnú mašinériu pomsty. Káčko prekračuje pomyselnú hranici od finančného zločinca k neľútostnému vrahovi... Príbeh je založený na skutočných udalostiach. Gangster Ka skúma mechanizmus organizovaného zločinu, vnáša svetlo do miliardového tunelu a snaží sa objektívne ukázať zrod skutočného gangstra. V réžii Jana Pachla (seriál Cirkus Bukowsky), ktorý je i autorom scenáru na plátne excelujú známe herecké tváre.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.