Hry o život: Drozdajka: 2.časť


Oheň bude horieť večne.

Orig. názov:Hunger Games: Mockingjay - Part 2, The
Žáner:dobrodružný, dráma, sci-fi
Krajina:USA
Web stránka:http://www.thehungergames.movie
Réžia:Francis Lawrence
Scenár:Danny Strong, Peter Craig
Kamera:Jo Willems
Hudba:James Newton Howard
Hrajú:Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Sam Claflin, Jena Malone, Natalie Dormer, Gwendoline Christie, Elden Henson, Willow Shields, Robert Knepper, Evan Ross, Mahershala Ali, Wes Chatham, Joe Chrest, Phillip Troy Linger, Monique Ganderton, Stef Dawson, Patina Miller, Mark Jeffrey Miller, Michelle Forbes, Misty Ormiston, Kim Ormiston
OBSAH filmu Hry o život: Drozdajka: 2.časť
Hry o život: Drozdajka – 2. časť je záverečnou časťou fenomenálnej série o Katniss Everdeenovej  (Jennifer Lawrence). V poslednej kapitole nepôjde len o prežitie, ale bude sa bojovať o budúcnosť obyvateľov celého Panemu.  
Konečné zúčtovanie s nenávideným prezidentom Snowom (Donald Sutherland) sa blíži. Drozdajka spolu so skupinou najbližších priateľov, vrátane Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peetu (Josh Hutcherson), povedie rebelov v ich boji za slobodu. Jednotka z 13. obvodu sa vydáva na misiu, ktorej cieľom je zlikvidovať prezidenta a skoncovať s jeho tyraniou. Na Katniss však tentokrát čaká omnoho nebezpečnejší nepriateľ ako boli všetci tí z Arény Hier o život.











Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.