Ako sa zbaviť nevesty


Muži majú svoj rozum, ženy svoju taktiku.

Orig. názov:Jak se zbavit nevěsty
Žáner:komédia, romantický
Krajina:Česká republika
Réžia:Tomáš Svoboda
Scenár:Tomáš Svoboda
Hrajú:Lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestéšová, Jana Švandová, Jaroslav Plesl, Jana Stryková, Kordula Stropnická, Matěj Ruppert, Jana Kolesárová, Vladimír Kratina, Jana Boušková, Josef Polášek, Veronika Žilková, Marek Majeský
OBSAH filmu Ako sa zbaviť nevesty
Ako sa zbaviť nevesty sa v novej českej a veľmi romantickej komédii budú pýtať Lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestešová alebo Jana Švandová. Hlavnou postavou je moderná dynamická žena v podaní Lenky Vlasákovej, ktorá rieši „trable s láskou“, životom a jednou nepohodlnou nevestou. Film natočil autor jedného z najúspešnejších českých filmov posledného obdobia, režisér Hodinového manžela, Tomáš Svoboda. Zatiaľ čo v snímke o partii kamarátov bavil divákov mužským pohľadom na vec, v „Neveste“ prinesie zábavu zo sveta žien.
Lenka Vlasáková hrá modernú dynamickú ženu Evu, ktorá vlastní cukráreň, stará sa o syna a musí krotiť svoju svojráznu mamu v podaní Jany Švandovej. S bývalým manželom s tvárou Davida Matáska má skvelý vzťah a ako tvrdí jej kamarátka „neboli by ste prví, čo sa rozviedli a zase dali dokopy“. A potom sa skoro pobozkajú a nasleduje pozvanie na drahú večeru pri sviečkach, kde sa Honza konečne vyjadrí. Naozaj sa znova zamiloval a premýšľa o svadbe… s niekým iným! S krásnou, sympatickou a chytrou klaviristkou Lindou! A ešte si chcú dať u Evy upiecť svadobnú tortu. To je niečo pre svojráznu Evinu mamku. Nikdy sa nevzdáva, vždy si vie rady a zničiť cudziu svadbu je pre ňu tá správna výzva. S bojovnou mamkou za chrbtom ide Eva na spoločný výlet so šťastnými snúbencami. A do toho rodinná regata, závod, bratský súboj o miesto prednostu zubnej kliniky, zlomyseľná švagrová a jeden šibnutý operný spevák. Čerešničkou na zábavnej torte je futbalový tréner v podání Matěja Rupperta.
A úplne na záver príde finále s veľkolepou akčnou tortovou scénou, akú český film dlho nezažil.
Natáčalo sa v horúcom lete 2015 v Prahe a tiež na priehrade Orlík, kde sa väčšina hercov zišla kvôli scénam veľkého rodinného závodu jácht. Titulnú pieseň k filmu naspievala Dara Rolins.









Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.