DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou


Malý veľký hrdina oceánu.

Orig. názov:DEEP
Žáner:animovaný, rodinná komédia
Krajina:Španielsko
Réžia:Julio Soto Gurpide
Scenár:Julio Soto Gurpide, Mike de Seve
Hudba:Fernando Velázquez
OBSAH filmu DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou
Animovaná komédia „DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou“ prinesie podvodnú zábavu na viac ako jeden nádych. Zem zaplavili nekonečné oceány, celé ľudstvo sa odsťahovalo o dom ďalej a život na dokonalej modrej planéte riadia prapodivní tvorovia z hlbín. V jednej podmorskej kolónii žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Elis a nemotorný morský čert Evo. Traja kamaráti znamenajú pochopiteľne trikrát viac nezbedností. Tá posledná je naozaj kolosálna. Ich idylickému údoliu hrozí úplná skaza, a preto táto partička kamarátov sa vyberajú hľadať záchranu. Cestou sa k nim pridá muréna rovnako hladná ako osamotená a dohromady objavia vodný svet, o ktorom nemali ani poňatia. Čakajú ich rybie zombies, speváčka na Titanicu, rapujúca armáda krabov, zaplavená Broadway, jazda metrom, diabolský tučniak a pravdepodobne najhlúpejší delfín, čo kedy žil na svete. Nakoniec objavia nečakané tajomstvo a dostanú šancu obnoviť zašlú slávu oceánov.
Keď je všade voda, to najväčšie dobrodružstvo je mokré!
Výpravám do hlbokého sveta pod hladinou vládol Jules Verne s kapitánom Nemom na palube Nautila. Farebný morský život viditeľný dokonca z vesmíru objavil pre film až iný Nemo. On, Dory a ďalší nasledovníci, ktorí pod vodou naozaj žijú, ukázali, že morské hlbiny sú preplnené veľkými i malými príbehmi, dobrodružstvom a dobrou náladou. Animovaná komédia DEEP: Dobrodružstvo pod hladinou prináša príbeh z čias, keď náš svet je už bez ľudí a celý je zaplavený vodou. Jej hrdinovia sú potom rovnako skvelí ako úplne nepravdepodobní.
Malá chobotnička Deep je všetko, len nie záchranca. Neposedný, tvrdohlavý, zvedavý - všetko, ale naozaj všetko si chce vyskúšať. „Učí sa proste plávať tak, že skočí do vody.“ Morský čert Evo síce ohromuje ostrými zubami, no povesť hlbinného netvora mu však kazí fakt, že je dobrosrdečný, priateľský, pomerne nemotorný a máva aj dlhé vedenie. Kreveta Elis je zasa opatrná až neurotická, zasnená, romantická, no i napriek tomu oboch chlapcov často vyťahuje z problémov. Ale keď príde na vec, pokojne si pred nimi dá dole i pancier. A dravá muréna Maura? Tú trápi, že je osamelá a bez priateľov. Nuž, je ťažké mať kamarátov, keď ich hneď zjete.









Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.